Koldingvejs Slagter

Åbningstider - I dag: 7:30 - 17:30

Tapas

Tapas og tapasanretninger

Vi har tapas til enhver smag.
Bl.a. findes vores tapasanretninger i tre forskellige varianter, alt efter sult og anledning.

Tapas ud af huset

Vores tapasanretninger er en hyldest til de bedste råvarer og den gode smag, skabt af vores dygtige slagtere med fokus på traditionelt håndværk og kreativitet. Vi stræber altid efter at skabe en kulinarisk oplevelse, der vil imponere selv de mest kræsne ganer.

Disse udsøgte anretninger er ikke kun en perfekt ledsager til en intim sammenkomst, en festlig begivenhed eller et firmaarrangement, men de er også skabt med omhu og passion for at sikre, at dine gæster får en uforglemmelig smagsoplevelse. Tapasanretningerne er bl.a. sammensat af hjemmerøget laks, delikate oste, saftige charcuteri, friske grøntsager og meget mere, alt sammen nøje udvalgt for at sikre en uforglemmelig smagsoplevelse.

Vi lægger vægt på godt håndværk og bruger kun de fineste ingredienser, så du trygt kan stole på, at vores anretninger vil imponere dine gæster og skabe en mindeværdig oplevelse. Kontakt os i dag for at bestille vores lækre mad til din næste begivenhed, og lad os forkæle dine smagsløg med vores udsøgte udvalg.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop