Koldingvejs Slagter

Åbningstider - I dag: 7:30 - 17:30

Højtider & anledninger

Giv dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse med mad ud af huset fra Koldingvejs Slagter.
Vi har en lang tradition for at leverer mad ud af huset til fødselsdage, bryllupper og andre festlige begivenheder.

Mad ud af huset til konfirmationen fra Koldingvejs Slagter i Vejle

Konfirmation

Mad ud af huset til sudenterfest fra Koldingvejs Slagter i Vejle

Studenterfest

Fejr Mortensaften med herlig mad ud af huset fra Koldingvejs Slagter i Vejle.

Mortensaften

Slut året af med en Nytårsmenu fra Koldingvejs Slagter i Vejle.

Nytår

Højtider og anledninger
med Koldingvejens Slagter i Vejle

At invitere til fest og fejre livets store øjeblikket med dem man holder, er noget af det bedst der findes. Det er helt særligt at påskynde alle de gode stunder man kan få med venner og familie. En af omdrejningspunkterne i en hver god fest er naturligvis den gode mad. Derfor betyder det også rigtig meget at maden sidder lige i øjet. Hos Koldingvejens Slagter i Vejle har vi en række gode bud på lækker mad til din næste store begivenhed. Uanset om det er bryllup, konfirmation eller rund fødselsdag der er i vente, så er vi altid klar til at hjælpe dig med lækker mad ud af huset til din næste fest. Lige meget om den står på tapas, pølsebord, buffet eller måske en flerretters menu til din næste fest så er vi altid klar godt bud på maden til din fest. 

En hjælpende hånd

Når man skal stable et arrangement på benene med mad til mange mennesker, så er det vigtigt at alt bliver lige som man ønsker det.

Har du brug for en hjælpende hånd? Hos Koldingvejens Slagter i Vejle har vi stor erfaring at lave mad til både store os små selskaber. Tag fat i os allerede i dag, så kan vi sammen finde den helt rigtige løsning til jeres næste begivenhed.

Mad ud af huset til højtider

Heldigvis har vi mange hyggelige højtider gennemåret hvor der er gode anledninger til at samle familie og gode venner til god stunder. Der er mange traditioner forbundet med maden til højtiderne uanset og vi taler, julemiddage, mortensaftenmen, påskefrokosten eller nytårsaften og det kan være lidt af en mundfuld hvis man skal stå med det hele selv. Hos Koldingvejens Slagter i Vejle er vi altid klar med god mad til højtiderne, så du kan læne dig tilbage og nyde selskabet med dine gæster. 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop