Koldingvejs Slagter

Åbningstider - I dag: 7:30 - 17:30

Grill

Grillbuffeter og helstegt pattegris
til sommerens bedste fester

Hos Koldingvejs Slagter er en af vores favoritarrangementer grillfester – med lækkert kød på grillen. Den uformelle hygge i haven med dine gæster er perfekt, hvis du ønsker en afslappet sammenkomst, hvor der bare er tid til at nyde hinandens selskab.

Nedenfor har vi samlet vores bedste bud på gode og nemme grillbuffeter og helstegt pattegris til din næste havefest.

Sommerens grilltilbehør

Sommer er ensbetydende med udeliv, lune aftener, spændende grillmad og friske grøntsager.
Lad dig inspirere og få nye idéer til sommerens grilltilbehør.

Sommeren er i grillfestens tegn

Skal der festes i de lange lyse sommeraftener, så er en god grillfest næsten selvskrevet. De hyggelige stunder i det lune sommervejr, hvor der bliver tilberedt lækkerier i grillen, giver altid en dejlig og uformel stemning.

Lad os hjælpe med din grillbuffet

Med grillbuffeter ud af huset fra Koldingvejs Slagter, har vi gjort det nemt at stable en god grillfest på benene. Vi har gjort det hele klar, så det lige er klar til at lægge på grillen. Da vi er en stolt slagterbutik der holder de klassiske håndværkstraditioner i hævd, er vi naturligvis garant for kød af god kvalitet. Vores lækre grillpølser er desuden lavet i vores eget pølsemageri hvor der er fuld smæk på den gode smag og udsøgt kødkvalitet. I vores grillbuffeter finder du også andre lækkerier så som gode bøffer, lækre kyllingespyd, spareribs, vikingekøller og selvfølgelig en masse

godt tilbehør med sommersæsonens bugnende udvalg af frisk grønt. Er du mere til den italienske klassiker porchetta fyldt med friske krydderurter så har vi naturligvis også det på menukortet.

Helstegt pattegris til de store grillfester

Er det et stort grillarrangement du har i tankerne, så er den helstegte pattegris et oplagt og særdeles populært valg. Her får du saftigt og mørt grisekød også er der selvfølge knasende sprøde sværd i rigelige mængder til alle. Hos os vælger du selv om vi skal stå for tilbehøret eller du selv vil sætte dit eget præg på grillfesten. Du kan fuldende grillfesten ved at tilkøbe fadøl til den helstegte pattegris.  

Hos Koldingvejens Slagter elsker vi grillfester og har stor erfaring med grillarrangementer, så tøv ikke med at tage fat i os hvis du har spørgsmål til din næste grillfest. 

Sommerens grillguide

Hos mad med mere er vi klar med alt det gode kød, der skal gøre din aften til en vellykket grillaften.
Vi giver dig selvfølgelig råd og vejledning med på vejen, så du får den ultimative grilloplevelse.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop