Koldingvejs Slagter

Åbningstider - I dag: Lukket

Mad ud af huset – til fester og gæster

Giv dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse med mad ud af huset fra Koldingvejs Slagter.
Vi har en lang tradition for at leverer mad ud af huset til fødselsdage, bryllupper og andre festlige begivenheder. Vi benytter altid friske råvarer og elsker at bruge sæsonen bedste råvarer.

Udsøgt brunchbuffeter fra Koldingvejens Slagter

Brunch

Hos Koldvejens Slagter er vi eksperter i lækre pølseborde med det bedste håndværksprodukter fra butikken.

Pølsebord & osteborde

Står den på Tapas? Vi har flere gode tapasløsninger til store og små selskaber. Bestil den fra Koldingvejens Slagter i Vejle.

Tapas

Mangler du en god og nemt frokostret til din firmafrokst eller til et andet frokostarrangement. Tjek vores lækre udvalg.

Frokost retter

Slut festen af med maner med en herlig gang natmad fra Koldingvejens Slagter i Vejle.

Natmad

De bedste sommerfester er grilfester. Vi har udsøgte muligheder lige fra helstegt pattegris til lækre grillbuffeter. Bestil det hele fra Koldingvejens Slagter i Vejle allerede i dag.

Grill

Mad fra Koldingvejs Slagter i Vejle

Hos Koldingvejs Slagter i Vejle, går kvalitet, smag og de bedste råvarer hånd i hånd. Vi er stolte over at kunne tilbyde et bredt udvalg af udsøgte smagsoplevelser. Så næste gang der skal stables et arrangement på benene, så står vi klar med vores ekspertise til at hjælpe dig med at maden til din næste fest bliver en succes. 

Lad os hjælpe

Har du et arrangement eller en fest der står for døren, kan det virke uoverskueligt at stå med maden til mange mennesker. Lige meget om du drømmer om lækker tapas til en barnedåb, en udsøgt brunch til en rund fødselsdag eller måske en lækkerbisken af en grillmenu til svendegildet så kan Koldingvejens Slagter hjælpe med det hele. I den mere uformel afdeling tilbyder lækre frokostretter til firmaarrangementer. Står den på stor fest har også et lækker ud valg af gode retter hvor du kan sammensætte din egen 3-retters menu med det du allerbedst kan lide fra vores sortiment. Du kan desuden runde det hele af med klassiske natmadsretter.

Store og små begivenheder – Koldingvejs Slagter er klar

Når store begivenheder i livet skal fejres, er et af de store omdrejningspunkter naturligvis maden. Hos Koldingvejens Slager er vi altid klar på en udfordring og deler altid ud af gode råd og vejledning. Vi har stor erfaring med selskaber i mange størrelser, så uanset om I skal bruge mad til et lille hyggeligt selskab eller den store fest du kan trygt overlade madlavningen til os. Derfor gør vi os umage med at finde lækre råvarer til vores retter. Mange af vores pølse, charcuteri mv. er produceret i vores efter pølsemageri efter stolte slagtertraditioner. Vores gode håndværk skinner også i gennem i udvælgelsen af det kød vi anvender til vores mange retter. 

Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag så vi sammen kan finde den bedste løsning til din næste begivenhed. Vi er altid kun et opkald væk. 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop